Smart Recruitment Sites
Voor kandidaten

Wat kunnen we voor jou doen?

Proman Vlaanderen specialiseert zich als uitzendkantoor voor knelpuntberoepen, mikkend op hoger opgeleide profielen, voor zowel technische, als administratieve, financiële en HR gerelateerde functies.

Wij zijn actief in diverse sectoren zoals Life Sciences, Bouw, Farmaceutica, Automatisering, Automotive, Chemie, Elektronica, Voeding, OEM en Machinebouw.

 

DIVERSITEITSTATEMENT:
Rialto Recruitment voert een gelijkekansenbeleid.
Iedereen krijgt dezelfde kansen.
Leeftijd, afkomst, geslacht of een eventuele beperking maken bij je sollicitatie geen verschil.
We selecteren je op basis van je kwaliteiten, vaardigheden en motivatie
Als je een handicap hebt, laat ons dat vooraf weten. We zorgen ervoor dat je de best mogelijke omstandigheden kan deelnemen aan de selecties.
Krijg je de baan ? Dan bekijken we met onze opdrachtgever om uw werkplek zo goed als mogelijk aan te passen aan jouw handicap.

Onze consultants

Al onze consultants hebben beschikken over een uitgebreide bedrijfservaring, maar vooral een passie om jullie te helpen bij het vinden van een goeie job.

Bij Proman Vlaanderen praat je dus met een consultant die niet alleen de voorgestelde functie goed kent, maar die ook inzicht heeft in je technische, commerciële of administratieve ervaring. Onze consultants bieden een luisterend oor naar de noden en ambities van onze uitzendkrachten en potentiële medewerkers bij onze klanten.

Toch is een gesprek niet enkel een technisch interview. We gaan ook na in welke bedrijfscultuur je het best past en waaruit je energie haalt. Kortom, we zijn een adviseur voor de verdere ontwikkeling van je carriëre.

De verschillende stappen in een aanwervingsprocedure

  • Gesprek met onze consultant
  • Je ontvangt bijkomende info over het bedrijf en de functie
  • Via een diepte-interview krijgen we zicht op je ervaring, technische kennis, motivatie en verwachtingen (ook financieel)
  • In overleg worden te nemen referenties vastgelegd
  • De consultant bespreekt je kandidatuur met de opdrachtgever
  • Je hebt een of meerdere gesprekken bij de opdrachtgever (al dan niet in aanwezigheid van onze consultant)
  • Loononderhandeling gebeurt rechtstreeks door jou en onze opdrachtgever (wij stellen ons hierbij adviserend op)
  • Onze consultant houdt je tijdens het ganse proces op de hoogte van de stand van zaken en geeft waar nodig bijkomende info

Meestal worden kandidaten onmiddellijk bij de klant tewerkgesteld met een contract van onbepaalde duur. Afhankelijk van de behoefte van de klant, is ook tijdelijke tewerkstelling via een uitzendcontract mogelijk. Ook voor tijdelijke contracten willen wij de juiste partner zijn, met het zelfde niveau aan service en dienstverlening.

Bescherming van de kandidaat

Proman Vlaanderen houdt de kandidaatgegevens bij op zijn gecertificeerd  Application Tracking System. We gebruiken hiervoor CARERIX wat 100% conform is aan de GDPR wetgeving in het kader van de wet op de privacy. Het belangrijkste streefdoel van deze regelgeving is de bescherming van de werkzoekende.

Meer info hierover vind je op de volgende pagina’s: Bescherming van de werkzoekende

Zin om eens lekker uit de bol te gaan?

Ken je iemand die open staat voor een vervolgstap in zijn/haar carrière? Misschien een vriend of collega die ook geïnteresseerd is in een van onze vacatures? Bezorg ons hun gegevens of verwijs hen door naar onze website. Indien ze effectief via ons kantoor aan het werk gaan, krijg jij van ons je festival duoticket naar keuze toegestuurd.